Întâlnirea dintre Zelenski şi Trump ar urma să aibă loc după alegerile parlamentare din Ucraina

5d904633d3a221b5a8b3f6d32231d126

Întâlnirea dintre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și omologul său american, Donald Trump, ar putea avea loc după data de 21 iulie – a anunţat ambasadorul ucrainean la Washington, Valeri Ceali, adăugând că nu numai data este importantă, ci și conținutul negocierilor, scrie Rador.

„Președintele Ucrainei a primit o invitație din partea președintelui american, Donald Trump, o invitaţie care conţine semnale clare. Îmi place foarte mult conținutul acestui document, care subliniază parteneriatul strategic şi faptul că președintele SUA și Statele Unite sprijină Ucraina” – a declarat diplomatul.

Valeri Ceali a subliniat că este vorba despre o întâlnire care ar trebui să aibă loc în următoarele luni. „Sperăm că vorbim despre o perioadă care să fie imediat după alegerile parlamentare anticipate din Ucraina.

Acum, avem în curs un proces electoral, iar după alegeri, sper că fără întârziere, în luna august, vom avea această întâlnire importantă la Washington. Depinde de programul președintelui Ucrainei, care, evident, este foarte încărcat” – a explicat ambasadorul ucrainean în SUA.

Lasă un răspuns