Într-un accident rutier Şi-a pierdut viaţa fostul fotbalist Andrii Gusin

35_main

35_mainÎn după amiaza zilei de 17 septembrie, pe autodromul „Caika” de lângă Kiev,  într-un accident rutier şi-a pierdut viaţa cunoscutul fotbalist ucrainean, Andrii Gusin.  Martorii afirmă că Andrii Gusin, care în ultimul timp era pasionat de autosport,  fiind pe motocicletă, a dezvoltat o viteză foarte mare şi la curbă  a fost aruncat de pe trasă. Nu  exista nici o şansă pentru salvare.

Andrii Gusin avea 41 de ani, i-au rămas soţia cu trei copii.

După încheierea carierei în „Dinamo” Kiev şi în Naţionala Ucrainei, Andrii Gusin a evoluat în componenţa echipei „Himki” de lângă Moscova. Din aprilie 2010 şi-a început cariera de antrenor, mai întâi în clubul „Angi” din  Mahacikala, apoi în „Dinamo-2” din Kiev.

Clubului de fotbal „Dinamo” Kiev el i-a consacrat 12 ani din viaţă, având la activul său 170 de meciuri şi 22 de goluri marcate. În tricoul selecţionatei Ucrainei a ieşit pe teren de 71 de ori.

Echipa „Dimano” şi opinia publică sportivă sunt profund îndurerate de moartea  tragică a fostului fotbalist kievean, Andrii Gusin, şi exprimă sincere condoleanţe rudelor şi celor apropiaţi ai defunctului.

Lasă un răspuns