Ivanka Trump. Ce rol joacă fiica miliardarului în viitoarea administraţie Trump

151014155302-ivanka-trump-october-14-2015-exlarge-169

Ivanka Trump, în vârstă de 35 de ani, a avut întotdeauna un rol extrem de important în afacerile lui Donald Trump, miliardarul care a ajuns la Casa Albă. Acum, aceasta ar putea să aibă chiar mai multă putere de decizie şi influenţă, iar unele publicaţii americane se întreabă dacă nu cumva Ivanka va fi, de fapt, adevărata Primă Doamnă în timpul mandatului lui Trump, ce va începe pe 20 ianuarie.

„Pentru a înţelege preşedinţia Trump, trebuie să o descifrăm pe Ivanka”, este titlul unui articol din Washington Post. Jurnaliştii au analizat în detaliu activităţile fiicei miliardarului, care a jucat roluri importante în cadrul familiei, dar şi în construirea brandului. Acum, aceasta ar putea avea un cuvânt greu de spus şi în viitoarea administraţie. O dovadă în acest sens este prezenţa ei la prima întrevedere a tatălui ei cu un lider străin. Preşedintele ales al SUA s-a întâlnit recent cu premierul japonez Shinzo Abe. Fotografiile de la acest eveniment au arătat că la întâlnire au mai fost prezenţi şi Ivanka Trump, dar şi soţul ei Jared Kushner.

Miliardarul care a ajuns la Casa Albă este căsătorit cu Melania, aceasta fiind cea de-a treia sa soţie. în total, Donald Trump are cinci copii şi deja 8 nepoţi. Din prima sa căsătorie, cea cu Ivana, au rezultat trei copii: Donald Trump Jr. (38 de ani), Ivanka Trump (35 de ani) şi Eric Trump (32 de ani). Donald Trump mai are o fiică, Tiffany Trump, în vârstă de 22 de ani – este singurul copil din căsnicia cu actriţa Marla Maples. Barron William Trump, în vârstă de zece ani, este singurul copil al lui Donald Trump cu actuala lui soţie, Melania.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns