Judecător bătut și jefuit în propria casă

Голова_господарського_суду_Чернівецької_області_Борис_Желік

Un judecător din Cernăuţi a fost bătut şi jefuit în propria casă. Potrivit ziarului „Obozrevatel” („Cronicarul”), victimă a atacului a devenit preşedintele Curţii Economice din Cernăuţi. În dimineaţa zilei de luni, în jurul orei 6.00, patru bărbaţi mascaţi au dat buzna în casa judecătorului.

Uşa le-a deschis-o soţia, care a fost lovită de câteva ori cu electroşocherul. Femeia a fost târâtă într-o clădire anexă, unde atacatorii i-au pus cuţitul la gât şi i-au cerut să le spună unde se află banii indicaţi în declaraţia de avere a soţului. Apoi, doi dintre criminali au intrat în casă, unde la acel moment dormea liniştit judecătorul. Bandiţii i-au legat gura cu bandă adezivă şi sub ameninţarea armei automate au cerut să le arate unde se află safeul. Criminalii mascaţi au pus mâna pe 11 mii de euro, după care au dispărut fără urmă. Surse din cadrul poliţiei au confirmat faptul că la 10 iunie a fost săvârşit un jaf, însă refuză să ofere alte detalii pe perioada când se desfăşoară ancheta.

În ultima perioadă s-au înmulţit cazurile când judecătorii devin ţinta jafurilor armate, după ce declaraţiile lor de avere au fost publicate pe Internet. Cu ceva timp în urmă o judecătoare a Curţii Economice Supreme de la Kiev sa plâns că i s-a furat jumătate de milion de dolari. Judecătoarea a povestit că trei tâlhari înarmaţi au intrat în casă, peste ea şi iubitul ei. Hoţii i-au legat şi le-au furat banii.

Lasă un răspuns