La Cernăuți a avut loc lansarea cărții „Oameni dezgoliţi şi fericiți”

1459412673_che_b_web

1459412673_che_b_webZilele trecute, Casa Germană din Cernăuți a găzduit prezentarea noului ciclu de povestiri „Oameni dezgoliţi şi fericiţi“ a scri­itoarei, scenaristei și dramaturgului Katerina Babkina, moderatorul lansării a fost Olek­sandr Boicenko. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Rețeaua“, organizatorul căruia a fost Corporația Literară Inter­naţională ,,Meridian Czernowitz” și implementat cu sprijinul Fondului Internațional „Renașterea“.

Katerina Babkina a declarat că proiectul „Rețeaua“ este foarte valoros pentru ea, deoarece în cadrul acestuia are posibilitate să facă cunoștință cu un număr tot mai mare de cititori. „În această carte am scris despre perioadele importante ale vieții oamenilor din generația mea, care locuiesc în diferite orașe ale Ucrainei, deci, îmi este foarte interesant să mă întâlnesc și să văd cine au ajuns ei, după ce au trecut prin toate încercările vieții la fel ca și eroii din povestirile mele” – spune autoarea.
Doamna Katerina planifică vânzarea acestor cărți, iar banii alocați vor fi donați copiilor bolnavi de cancer și leucemie.25968311930_8a3ef40eb1_b

Добавить комментарий