La Crasna a fost reținut un grup de imigranți ilegali din Algeria, care au încercat să treacă frontiera ucraineano-română

1594485927_1128

 

Serviciul de presă al Detașamentului de grăniceri din Cernăuți a comunicat despre aceea că  în ziua de 11 iulie grănicerii de la Secția „Krasnoilsk” au reținut un grup de imigranți ilegali  din Algeria, care au încercat în mod clandestin să nimerească de cealaltă parte a frontierei ucraineano-române. La reținerea imigranților grănicerii au fost ajutați de localnici. Împreună cu imigranții din Algeria a fost reținut și șoferul automobilului, care i-a adus pe aceștia la frontieră. Anume locuitorii din Crasna i-au înștiințat pe grăniceri despre automobilul care s-a îndreptat în direcția frontierei, comunicându-le și numărul lui de înmatriculare. Imigranții algerieni vor fi trași la răspundere pentru încercarea de a trece nelegitim frontiera de stat, iar șoferul automobilului va trebui să răspundă pentru transportarea nelegitimă a cetățenilor străini și a persoanelor fără cetățenie pe teritoriul Ucrainei.

Grănicerii au menționat că imigranții algerieni au mai încercat și altă dată să treacă nelegitim frontiera ucraineano-română.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий