Ludmila Pușcariova – pedagog prin vocație

Screenshot_7

La 27 iulie își sărbătorește frumosul jubileu  de  55 de ani doamna Ludmila Pușcariova, directoarea Școlii medii de gradele I-II nr.17 din orașul Cernăuți.

Este pedagog prin vocație, cu merite remarcabile în procesul instructiv-educativ. Ea și-a dedicat frumoșii ani din viață activității pedagogice, semănând cunoștințe și educând generații de tineri în spiritul binelui și frumosului, dragostei față de limbă și neam.

Delicatețea, eleganța și simțul adevărului merg mână în mână cu înțelegerea, bunăvoința și aprecierea adevăratelor valori. Este dispusă să ofere ajutor fiecărui.

În această zi jubiliară pentru doamna Ludmila cele mai sincere felicitări îi adresează colectivul pedagogic, lucrătorii tehnici, elevii și părinții, absolvenții școlii, dorindu-i viață lungă, multă putere  de muncă, zile senine cu sănătate, ocrotite de Bunul Dumnezeu.

Primiți petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei și speranței!

 

În această zi frumoasă

Vă dorim noroc și bucurii,

Pe drumul vieții mândră să pășiți

Și numai oameni buni să întâlniți.

La mulți ani!

***

La aceste felicitări ale colectivului pedagogic de la Școala medie incompletă nr.17 din suburbia Roșa Stânca a Cernăuțiului, adresate doamnei directoare Ludmila Pușcariova, se alătură și colaboratorii ziarului online „Libertatea Cuvântului”. Deseori suntem invitați să fim prezenți la evenimentele importante de la această mică școală, unde pentru cuvântul românesc există un spațiu larg. Un spațiu în sufletele profesorilor și ale discipolilor lor. Cunoaștem eforturile depuse de colectivul pedagogic de aici, condus de doamna Ludmila Pușcariova, ca odraslele de astăzi și cele de mâine ale băștinașilor români din suburbie să învețe carte în limba maternă, așa cum au învățat părinții, buneii și străbunii lor. Îi dorim jubiliarei multă sănătate și susținere în activitatea nobilă pe care o desfășoară, noi realizări și împliniri.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

 

Добавить комментарий