Măcel pe o plajă din regiunea Poltava (VIDEO)

20170811182455

Tragedia a fost provocată de la un conflict mărunt dintre un bărbat și proprietarul unui bar de plajă. Cei doi s-au bătut. Clientul a plecat, după care s-a întors cu încă 15 camarazi, care s-au apucat să distrugă totul în calea lor și să-i bată pe toți cu bâtele.

Martorii spun că fiul de 22 de ani al proprietarului barului a scos o armă și a deschis focul. Doar că acesta s-a dovedit a fi un țintaș prost. Ca rezultat, au fost răniți trei oameni, inclusiv un băiat de 7 ani. Unul dintre răniți a murit pe loc. Poliția locală a confirmat afirmațiile martorilor.

Am stabilit că între cei care se aflau la plajă a avut loc un conflict, care a degenerat într-o bătaie dinte două grupări. În această încăierare, un locuitor de 22 de ani din Poltava a deschis focul dintr-o armă cu țeavă linsă. Ca rezultat, el i-a rănit pe doi bărbați și pe un băiat, născut în 2010. Unul dinte bărbați a murit pe loc, a declarat responsabilul cu presa din cadrul direcției generale a Poliției Naționale a regiunii Poltava, Roman Grișin, în carul unei emisiuni televizate.

 

Добавить комментарий