Malvina Ciuclea din satul Mogoșești – învingătoarea Show-ului „Top-model în stil ucrainean”

Screenshot_2

În seara zilei de 27 decembrie a avut loc finala celui de-al treilea sezon al Show-ului „Top-model în stil ucrainean”. Probabil că întregul raion Herța, nemaivorbind de locuitorii satului Mogoșești, au urmărit cu emoții desfășurarea finalei, doar în finală s-a clasat tânăra și îndrăzneața Malvina Ciuclea din această localitate. Doamna Malvina, chiar la începutul sezonului, declarase că a acceptat să participe la show pentru a demonstra că și o tânără de la țară poate obține succese încântătoare, că are un gust rafinat și se pricepe în modă. Și norocul i-a surâs.

Acasă retrăia pentru ea soțul, în seama căruia Malvina a lăsat micul fecioraș. I-a fost foarte greu să se împace cu această despărțire de scurtă durată, chiar se pregătea  să se lase de concurs, în pofida faptului să experții au văzut în ea un mare potențial. Dar a decedat tatăl ei și după câteva săptămâni Malvina Ciuclea a revenit la show și chiar a câștigat finala.

În afară de titlul de onoare, Malvina Ciuclea a primit un premiu de 100 mii grivne și a semnat un contract cu Agenția de modele KModels. Fotografia Malvinei va apărea pe prima pagină a revistei Pink, în coloanele căreia va fi inserat interviul  ei, acordat acestei publicații.

Îi dorim succese și mai mari în anul care vine.

 

Screenshot_1

Lasă un răspuns