Mediile rusești n-au nimic comun cu libertatea de exprimare

27 07 2022 F 4

Mediile rusești de stat nu prezintă un punct de vedere alternativ și nu au nicio legătură cu libertatea de exprimare. Singurul lor scop este să denatureze realitatea, a declarat ministerul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, relatează RBK-Ukraina. „Mass-media de stat rusă nu prezintă un punct de vedere alternativ și nu are nicio legătură cu libertatea de exprimare. Aceasta este propaganda de stat, singurul scop al căreia constă în denaturarea realității, distrugerea democrației și distrugerea libertății de exprimare. Nu încercați să le convingeți, pur și simplu închideți-le”, a notat pe Twitter șeful diplomației ucrainene.

Anterior s-a comunicat că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a interzis mediilor de stat să reproducă subiectul 100 de zile de război împotriva Ucrainei și, în general, să se accentueze pe durata invaziei.

După cum știți, mai multe țări din Europa au refuzat deja să difuzeze canale de televiziune rusești. În special, recent difuzarea știrilor de propagandă a fost interzisă în Moldova.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий