Miliardarul rus Roman Abramovici și soția sa s-au despărțit după 10 ani de căsnicie

0-335321-roman_abramovici_3-1024x768

Milionarul rus, Roman Abramovici și soția sa s-au despărți după 10 ani de căsnicie. Presa internațională scrie că divorțul celor doi ar putea fi cel mai scump din lume.

 Oligarhul rus Roman Abramovici, în vârstă de 50 de ani și Daria Jukova, 36 de ani, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova au confirmat oficial despărțirea, după ce în ultima perioadă nu au mai fost văzuți împreună la evenimente.

„După 10 ani petrecuți împreună, am luat decizia dificilă de a ne despărți, dar vom rămâne prieteni apropiați, părinți și parteneri în proiectle pe care le-am dezvoltat împreună. Ne vom crește împreună cei doi copii. de asemenea, vom continua să lucrăm împreună ca și co-fondatori ai Muzeului de Artă Contemporană Garage din Moscova și a Centrului Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, au transmis cei doi într-un comunicat de presă.

Daily Mail scrie că nu se știe încă dacă patronul clubului Chelsea Londra și soția sa au un contract prenupțial, dar în caz contrar, divorțul lor ar deveni cel mai scump din lume. Abramovici are deja la activ un divorț deosebit de costisitor, în 2007, când s-a despărțit de cea de-a doua soție a sa, Irina Vyacheslavovna Malandina, a plătit 150 de milioane de lire sterline, fiind al patrulea cel mai scump din istorie.

Roman Abramovici are o avere estimată la 9 miliarde de dolari, dintre care mai mult de un miliard de dolari în opere de artă, ocupând locul 12 în topul averilor din Rusia.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns