Ministrul Infrastructurii: Podul care leagă cele două raioane pe malul râului Prut va fi construit până la sfârșitul anului

Jmhjd5ZX14WzDbQqC8kz.r695x430

Construcția podului peste Prut, care urmează să facă legătura între raioanele Noua Suliță și Herța, va fi finalizată până la sfârșitul anului 2019. O declarație în acest sens a fost făcută de Ministrul Infrastructurii, Volodymyr Omelian, în timpul unei noi vizite făcute în regiunea Cernăuți, informează Serviciul de Presă al Administrației regionale de Stat Cernăuți.

„Construcția podului din satul Marșinți va fi finalizată! Ministrul Infrastructurii, împreună cu conducerea regiunii, autoritățile din raioanele Noua Suliță, Herța și Hotin și parlamentarii ucraineni, au vizitat șantierul de construcție a podului, care urmează să fie finalizat până la sfârșitul anului 2019”, se spune în comunicat.

Reamintim că construcţia acestui obiect a început după inundaţiile din vara anului 2008. Deşi pe parcursul celor 11 ani de la începerea lucrărilor, înalţi demnitari de stat, între care şi fostul  Premier al Ucrainei, Mykola Azarov, au promis că vor susţine acest proiect, până în prezent acestă lucrare se află în paragină. În 2016, același obiect a fost vizitat de ministrul infrastructurii Volodymyr Omelian care a asigurat că în 2017 podul va fi funcțional. Mai târziu demnitarul a declarat că construcția se amână până la sfârșitul anului 2018.

Добавить комментарий