Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Volodimir Zelenki

c2g9OWRiN2NjY2QxZjhkNTZmMjljZWZlMWZmYTE2ZmVhMzI=.thumb

Antrenorul român Mircea Lucescu a avut parte de un invitat de marcă în cantonamentul lui Dinamo Kiev — președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a fost prezent la o festivitate organizată de club.

Acesta a dorit să onoreze aniversarea de 45 de ani de la primele trofee europene cucerite de Dinamo Kiev — Cupa Cupelor și Supercupa Europei în 1975. Șeful statului s-a întâlnit cu fostele glorii care au obținut acea performanță sub comanda legendarului Valery Lobanovsky.

Apoi i-a felicitat și pe jucătorii lui Dinamo Kiev care au fost la echipa națională la victoria cu 1-0 în fața Spaniei în Liga Națiunilor.

La ceremonie a fost și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, care a ținut și un discurs în care s-a referit la Mircea Lucescu.

«Jucătorii noștri trebuie să cunoască istoria și să încerce să devină egalii acestor fotbaliști de legendă. Din fericire, noul antrenor, Mircea Lucescu, le-a dat încredere acestor tineri și ei cred că pot juca din nou la cel mai înalt nivel și să învingă pe rivali. Sper ca președintele să vină din nou atunci când și această generație va ridica un trofeu deasupra capului, » a spus Surkis.

 

 

Добавить комментарий