Moment de groază la Cernăuți! Tentativă de răpire a unui copil de 10 ani

B9717068772Z.1_20180927172232_000+GVBC491S3.1-0

Un bărbat necunoscut a încercat să răpească, duminică la amiază, un băiat de zece ani, în timp ce acesta se întorcea acasă de la magazin. Cazul a avut loc în raionul Sadagura a orașului Cernăuți, pe strada Pryvokzalina, anunță locuitoarea orașului Oksana Melenko, precizând că mama copilului a depus o plângere la poliție.

Într-o postare pe o pagină de socializare, femeia a făcut un apel către toți părinții bucovineni, îndemnându-i să aibă mare grijă de odraslele lor.

„Dragi prieteni. Vă aduc la cunoștință că ieri, 14.04.2019, în jurul orelor 15.00, pe strada Pryvokzalina (Sadagura) a avut loc o tentativă de răpire a unui băiat de zece ani care se întorcea acasă de la magazin. Un bărbat robust, cu o cicatrice pe față, a ieșit dintr-un jeep de culoarea neagră, fără plăcuțe cu număr de înmatriculare, și a încercat să urce în mașină copilul cu forța. Slava Domnului, băiatul a reușit să evadeze. Starea psihologică a copilului este greu de descris în cuvinte. Mama minorului a depus o plângere la poliție. Să fim precauți și să-i avertizăm pe copii noștri despre acest pericol”, a subliniat Oksana Melenko.

Lasă un răspuns