Nelly Ciobanu va susţine un concert la Cernăuţi

maxresdefault

Într-o dimineaţă de toamnă, într-un sătuc din sudul Moldovei, o tânără femeie a înălţat o rugăciune către Dumnezeu: „Dă-mi, Doamne, o fată care să devină cântăreaţă!”. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea, aşa că la 28 octombrie 1974 în satul Cania din raionul Cantemir s-a născut cântăreaţa de muzică uşoară Nelly Ciobanu.

Ea a debutat în lumea muzicii în anul 1994, la 19 ani, prin intermediul competiţiei „Moming Star”, pe care a câştigat-o. În anul 1996 a participat la Festivalul „Maluri de Prut”, unde a fost desemnată cea mai bună debutantă, iar în anul 1997, Nelly Ciobanu a câştigat premiul al treilea la „Festivalul de la Mamaia”. În anii ce au urmat ea a continuat să participe la festivaluri, adunând numeroase premii. Fa 14 februarie 2009 este aleasă de juriul de specialitate şi de televoting să reprezinte Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision-2009 cu piesa „Hora din Moldova”, unde participă la semifinala a doua a concursului, calificându-se în marea finală.

În prezent, artista colaborează cu câţiva compozitori de acasă, precum Sandu Gorgos, Smally, dar, totodată, este în aşteptarea unor piese pe care le-a comandat în Bucureşti şi Belarus. „Simt perfecţionistă şi asta uneori nu e prea bine. Acum am rugat să mi se scrie câteva melodii mai comerciale, mai la modă. Simt în aşteptare, să vedem ce va ieşi”, a anunţat Nelly. Chiar dacă piesele ei simt bine cunoscute de întreaga ţară, interpreta spune că pentru ea cuvintele „faimă” şi „popularitate” nu au însemnătate: „Eu nu sufăr de boala vedetismului. Eu mă menţin acolo unde mă menţin. Muzica vorbeşte pentru mine – asta mă face să fiu bine aşezată pe pământ şi să nu fiu fiţoasă”.

Nelly Ciobanu este mamă, soţie şi interpretă, ceea ce îi consumă mult timp şi energie, însă reuşeşte să le îmbine cu succes pe toate. Vedeta se ocupă intens atât de cariera sa muzicală, cât şi de educaţia fiicei sale Mirela şi îi răspunde la toate întrebările care o macină la vârsta ei. Fetiţa este singurul copil al artistei care este căsătorită cu omul de afaceri Iurie Margineanu.

La cei 23 de ani de activitate şi 42 în buletin, Nelly Ciobanu pentru prima dată va susţine un concert de zile mari la Cernăuţi, care se va desfăşura la 25 MARTIE în incinta Filarmonicii regionale Cernăuţi, cu începutul la ora 18.00. Intrarea la acest eveniment, va fî posibilă pe bază de bilete, iar pentru informaţii sau rezervări organizatorii pot fi contactaţi la numerele de telefon: +380509835363, (0372)524338.

Biletele pot fî achiziţionate direct de la casa de bilete din Cernăuţi.

Lasă un răspuns