Netanyahu: „Israelul este prima țară din lume care a învins coronavirusul”

Screenshot_2020-09-14-cb75e3dc45b6e1a851bb95b41da70729ffe9e529-webp-WEBP-Billede-1280-×-720-pixels

Autoritățile țării intenționează să vaccineze toți adulții împotriva COVID-19 până la sfîrșitul lunii martie. Datorită unei campanii rapide și eficiente de vaccinare împotriva COVID-19, Israelul a devenit prima țară din lume care a învins virusul. Despre acest lucru a declarat premierul Benjamin Netanyahu, anunță Times of Israel joi, 4 martie.

Se remarcă faptul că șeful guvernului a acordat un interviu postului de televiziune american despre „pașapoartele verzi COVID”, relatează korrespondent.net. „Israelul este prima țară din lume care a ieșit din „coroană”. Cu acest „pașaport verde” putem merge la restaurante, teatre și evenimente sportive. Asta e. Noi ieșim”, a spus Netanyahu.

Potrivit acestuia, autoritățile israeliene intenționează să vaccineze întreaga populație adultă a țării împotriva coronavirusului până la sfîrșitul acestei luni și să-și deschidă complet granițele până în aprilie. „Cândva Israelul era cunoscut ca țară a startup-urilor. De acum înainte, el se va numi și națiunea vaccinării. Stabilim un model pentru lume și suntem foarte mândri de el”, a subliniat Premierul. Anterior, autoritățile israeliene au prezentat un „pașaport verde”, pe care ar putea să-l obțină cetățenii vaccinați împotriva COVID-19 sau care au suportat virusul. Primele documente au început să fie emise pe 21 februarie.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий