O bunică de 90 de ani călătorește în lumea întreagă cu banii strânși din pensie

wx1080-1

Lena Erkhova, o bunică în vârstă de 90 de ani din orașul siberian Krasnoiarsk, a adunat peste 49.000 de admiratori pe rețeaua de socializare Instagram în ultimul an, grație unor fotografii spectaculoase care o prezintă în timpul călătoriilor sale în jurul lumii, a anunțat marți DPA.


„Cum ai vrea să te relaxezi la 89 de ani?”, întreba Lena Erkhova într-un mesaj publicat în decembrie 2016, alături de o fotografie ce o arăta în timp ce se afla pe șaua unei motociclete, pe locul din spate, în Vietnam.

„Ne inspiri pe toți, ești un model pentru femei, sunt mândră de tine”, a scris pe aceeași rețea de socializare una dintre admiratoarele nonagenarei din Siberia.

Lena Erkhova, supranumită „Super Babushka”, a călătorit pentru prima dată în străinătate în urmă cu câțiva ani, în Republica Cehă, unde a mers apoi de cel puțin cinci ori, a anunțat postul național de televiziune din Rusia, scrie Agerpres.

Lena Erkhova, care a lucrat într-o fabrică de lapte în timpul erei sovietice, spune că mănâncă puțin atunci când călătorește, se cazează în hoteluri ieftine și caută circuite turistice care nu sunt costisitoare.

 9

De asemenea, ea a dezvăluit pentru cotidianul rusesc MK că își suplimentează pensia lunară cu venituri pe care le obține vânzând flori.

Foto: Instagram

Lasă un răspuns