O etnică româncă a fost numită în funcția de consilier al președintelui Consiliului Regional Cernăuți

iulia

Iulia Grițcu-Andrieș a fost numită în funcția de consilier al președintelui Consiliului Regional Cernăuți, informează serviciul de presă al Consiliului Regional, notează Libertatea Cuvântului.

Iulia Grițcu-Andrieș s-a născut pe 14 iunie 1985 în comuna românească Ciahor, regiunea Cernăuți. Este licențiată în științe economice și consilier pentru egalitatea de gen, minorități naționale și anticorupție. Are o bogată experiență în implementarea proiectelor transfrontaliere și atragerea de fonduri în bugetele locale.

iuliaa

La alegerile locale din 25  octombrie Iulia Grițcu-Andrieș a obținut un mandat de deputat în Consiliul Regional Cernăuți din partea partidului Slujitorul Poporului. De menționat că acest partid are cea mai numeroasă fracțiune în Consiliul Regional de legislatura a VIII-a (12 mandate), iar în listă regăsim și câteva nume de români cum ar fi Ion Semeniuc, Vasile Bicer sau Liubov Godniuc.

Reamintim că pe 18 decembrie reprezentantul Partidului Agrar, Oleksii Boiko, a fost ales  președinte al Consiliului  Regional Cernăuți.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий