O fată de 14 ani a fost înghețată de vie (VIDEO)

Aplica gheata pe piele si ceva minunat se va intampla!

O fată de 14 ani din Marea Britanie, care suferă de o formă gravă de cancer, a ales să-i fie conservat trupul prin înghețare. Copila speră că, peste ani, medicii vor găsi un tratament şi o vor readuce la viață. Totuși, șansele ca acest lucru să se întâmple curând sunt mici, deoarece poate dura un an, dar și un secol.

Copila din Marea Britanie a dorit să rămână în anonimat. Ea a trimis o scrisoare unei instanțe prin care a cerut să-i fie respectată alegerea. Fata s-a semnat cu două litere, J.S. Fata povesteşte că are doar 14 ani și nu vrea să moară, iar medicii nu-i mai dau nicio șansă de supraviețuire.

Copila crede că prin înghețare are o șansă de a trăi, chiar dacă va dura sute de ani până când doctorii vor găsi un tratament pentru această boală.  Fata le-a mai povestit judecătorilor că mama ei este de acord cu această decizie, în timp ce tatăl a fost împotrivă. Pentru înghețarea înghețarea copilei, părinții au achitat aproape 40 de mii de euro.

Procedura a fost efectuată în Marea Britanie, iar corpul a fost transportat apoi în Statele Unite ale Americii. Acolo este păstrat într-un cavou la temperatura de minus 196 de grade Celsius. Jurnaliştii din SUA au urmărit acest caz şi au făcut un reportaj. Fata a devenit astfel primul copil din Marea Britanie care este supus unei astfel de proceduri. Din 1960, de când a apărut această practică, 350 de corpuri au fost criogenizate.

Totuși, nu există nicio dovadă că, peste ani, ele ar putea fi readuse la viață. În lume există trei institute în care sunt conservate corpurile oamenilor și animalelor prin înghețare. Două dintre ele se află în Statele Unite și a treia – în Rusia.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns