O grupare criminală, specializată în trafic de droguri, reținută la Cernăuți (FOTO)

narkotiki_9

Colaboratorii Departamentului de urmărire penală și combatere a traficului de droguri din cadrul Poliției Naționale a Ucrainei în regiunea Cernăuți, în colaborare cu Procuratura Regională Cernăuți, a reținut 11 persoane, zece bărbați și o femeie, acuzate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Ancheta a stabilit că afacerea ilegală a fost pusă pe picioare de doi frați gemeni în vârstă de 49 de ani din centrul regional. Din componența grupului mai făceau parte locuitori ai ținutului cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani.

În această afacere fiecare dintre criminali își avea rolul său. Comercianții își realizau marfa pe teritoriul orașului și regiunii Cernăuți, inclusiv în Piața Kalynivska.

În timpul celor 15 percheziții, colaboratorii organelor de drept au depistat 10 kg de amfetamină, 120 kg canabis, 600 de doze de buprenorfină și 25 de doze de LSD. Valoarea totală a drogurilor confiscate se estimează la 10 milioane grivne.

În afară de aceasta, polițiștii au găsit 3 pistoale automate, 4 revolvere, o armă de vânătoare, 3 grenade, muniții pentru aceste tipuri de arme, precum și 100 grame de substanță explozivă.

Toți membrii grupului au fost reținuți și plasați sub strajă. Drogurile sustrase au fost expediate la expertiză. Colaboratorii organelor de drept verifică complicitatea posibilă a altor persoane la această afacere periculoasă și canalele de proveniență a stupefiantelor.

narkotiki_1 narkotiki_4 narkotiki_2 narkotiki_10 narkotiki_5 narkotiki_3 narkotiki_6 narkotiki_7 narkotiki_8

Добавить комментарий