O icoană făcătoare de minuni a salvat viaţa unui bebeluş

3 03 2021 LC FOTO

În oraşul Ivano-Frankivsk se află o icoană făcătoare de minuni. Este vorba de copia icoanei Maicii Domnului Mângâitoare de Stanislav, care în anul 2010 a fost restituită oraşului şi depusă în Biserica Ioan Botezătorul. Mulţi afirmă că de atunci la ea au început să se facă minuni, fapt confirmat şi de părintele Volodymyr Vintoniv. El a relatat cazuri când rugăciunile în faţa chipului Maicii Domnului de pe această icoană i-au vindecat pe oameni de diabet zaharat, de frânturi, le-au ajutat să-şi rezolve probleme de viaţă, scrie portalul „vidverto.news”. Nu demult a fost înregistrată încă o minune: icoana i-a ajutat unei mame să-şi salveze fiul nou-născut.

Băieţelul Markian a văzut lumina zilei la 14 decembrie anul trecut.  Din naştere a avut obstrucţie intestinală şi la 17 decembrie a fost operat. Medicii i-au explicat mamei că starea băieţelului este foarte complicată şi că ei nu-i dau nici o garanţie.

Mama, disperată, a început să se roage Maicii Domnului Mângâietoare şi l-a rugat pe părintele Volodymyr să-i citească rugăciuni. Pentru sănătatea băieţelului s-au rugat 9 zile şi în ultima  zi micuţul Markian s-a simţit cu mult mai bine. În prezent starea sănătăţii lui s-a ameliorat considerabil şi el nu este conectat la dispozitivele vitale. „Îi mulţumesc Domnului şi Maicii Domnului Mângâietoare, le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea fiului meu. Şi eu, la rându-mi, mă rog pentru toţi. Aştept momentul când împreună cu Markian vom intra în această Biserică şi singuri vom mulţumi pentru minunea care s-a făcut”, spune femeia.

3 03 2021 FOTO 2

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий