O nouă biserică sfințită la Mihorenii Herței

3-8

În data de 22 septembrie, satul Mihoreni a fost copleșit de bucurie, deoarece a fost sfințită o nouă biserică, unde își vor trăi eternitatea Sfinţii Părinţi ai Născătoarei de Dumnezeu, Ioachim și Ana – transmite Gazeta de Herța.

Astfel, mulţimea de preoţi sub conducerea Î.P.S. Longhin și Vlădica Gavriil din Bulgaria au oficiat o Sfântă și Dumnezeiască Liturghie, plină de taină și binecuvântare, după care bisericaa fost înconjurată de creștini cu icoana Sfinţilor Părinţi. Apoi Vlădica Gavrii la ţinut o frumoasă predică, bucurându-se împreună cu locuitorii satului Mihoreni de sfinţirea bisericii noi. La fel și Vlădica Longhin, bucuros de realizările satului său natal, iarăși nea îndemnat să rămânem fideli Bisericii,căci ea însăși este trupul lui Hristos.

Tot aici au fost aduse sfintele moaște ale Sfintei Ana, la care toţi creștinii au avut posibilitatea să se închine. Să fie slăvit Domnul nostru Iisus Hristos, care ne-a adunat pe toţi creștinii, împreună cu îngerii săi la acest frumos eveniment al sfinţirii sfântului lăcaș din Mihoreni.

1-14

2-11

Lasă un răspuns