O nouă cursă aeriană Cernăuți – Bucureşti

avion

O delegație a Primăriei Sector 1 și Sector 2 din București, precum și reprezentanți ai Companiei aeriene românești ”BlueAir” au efectuat joi  o vizită de lucru la Cernăuți. În cadrul întâlnirii cu primarul Cernăuțiului Oleksii Kaspruk, au fost abordate aspecte privind stabilirea  unei cooperării cu ”Aeroportul Internațional Cernăuți”, precum și despre inaugurarea unei curse aeriene  între Cernăuți și București. Din delegația română au făcut parte și experți  în turism, cultură și investiții.

Pentru a îmbunătăți atractivitatea turistică a ambelor orașe, participanții reuniunii au stabilit să organizeze „Zilele orașului  Cernăuți  în București” și „Zilele Bucureștiului  la Cernăuți”.

Oaspeții români au vizitat Aeroportul din Cernăuți, au luat cunoștință de echipamentul disponibil, starea pistei și a terminalului, activitatea serviciilor vamal și de grăniceri. Președintele Companiei ”BluAir Airlines” , Marius Pui, a declarat că  starea tehnică a Aeroportului, precum și capacitățile acestuia, sunt satisfăcătoare. În același timp, reprezentanții delegației din România au accentuat asupra necesității lansării unor campanii de promovare a potențialului turistic existent.

j3fwUCvyj3rNsN5qnAIa.h430 air

Lasă un răspuns