O tânără din Lviv locuiește într-un centru comercial de mai bine de trei luni (VIDEO)

833627fd5972f532c9cc94e9519c75b1

Se spală în toaletă şi înnoptează pe o bancă în aer liber. Este vorba despre o tânără din oraşul Lviv care locuieşte într-un centru comercial deja de mai bine de trei luni. Totul a pornit după ce tânăra, care era funcţionar public, a fost concediată.

Ea a intrat în centrul comercial şi a refuzat să mai plece. Cât e ziua de lungă, femeia se plimbă prin magazine şi îşi face manichiura într-un salon de frumuseţe.

A refuzat să le spună jurnaliştilor de unde ia bani pentru întreţinere în condiţiile în care nu mai lucrează. Tânăra are convingerea deplină că acesta este locul în care îşi doreşte să locuiască.

„Fiecare dintre noi are propriul stil de viaţă”, a spus fostul funcţionar public, Oxana Voroneak.

Reprezentanţii centrului comercial spun că nu pot întreprinde nimic întrucât ea achită pentru toate produsele pe care le procură. S-a întâmplat doar de câteva ori să o alunge.

„De câteva ori am fost nevoiţi să o alungăm pentru că a fost surprinsă în timp ce îşi spăla părul în toaletă. Ea avea în geantă un uscător de păr.”

Seara, după închiderea centrului, tânăra doarme pe o bancă din apropiere. Oamenii sunt îngrijoraţi întrucât temperaturile sunt tot mai scăzute, iar asta îi pune viaţa în pericol.

„Ea înnoptează aici. Îşi aduce toate lucrurile şi doarme pe această bancă până la deschiderea centrului.”

Femeia este de neconvins să părăsească magazinul. Propriii ei părinţi au încercat să o ia acasă, dar totul s-a sfârşit cu o ceartă urâtă.

„Este matură şi trebuie să înţeleagă ceea ce trebuie să facă. Mulţi au văzut-o, dar nimeni nu a întreprins nimic şi nu au chemat ambulanţa. Dacă ar fi făcut asta, ea ar fi fost internată într-un spital de psihiatrie”, a spus tatăl fetei.

Aşa cum femeia manifestă acest comportament după ce a fost concediată, psihologii cred că aceasta este o formă de protest faţă de situaţia în care se află.

„Unul dintre motive ar fi că tânără încearcă să atragă atenţie asupra situaţiei în care se află şi pe care nu o poate depăşi. Asta e metoda pe care a găsit-o să se simtă bine”, a spus psihologul Laria Didkovskaea.

Publika.md

Добавить комментарий