Odesa: Fetiţă abandonată într-o groapă de gunoi, nevoită să mănânce resturile aruncate (VIDEO)

img

Anastasia, o fetiță de numai patru ani, a fost abandonată chiar de tatăl ei, într-o groapă de gunoi și a fost găsită în timp ce căuta mâncare în gunoaie.

Fetița, care a fost preluată de autorități întrucât mama sa nu îndeplinirea obligaţii de părinte, a crescut într-un orfelinat din Odesa, iar în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată de tatăl ei.

Bărbatul a mințit autoritățile că are un loc de muncă și unde să stea și astfel a obținut custodia micuței Anastasia.

Astfel, bărbatul și-a abandonat fiica într-o groapă de gunoi a orașului, acolo unde copila a început să locuiască într-un cort ridicat de oamenii străzii.

Timp de o săptămână, până pe 30 decembrie, Anastasia a dormit în cort, alături de oamenii străzii și a mâncat ce a găsit printre gunoaie.

O angajată de la Protecția Copilului a fost cea care a găsit-o pe fetiță la groapa de gunoi și a salvat-o. Anastasia s-a întors într-un centru de plasament și a primit îngrijirile necesare.

„Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi”, a declarat Nata Samokhina

Polițiștii au deschis o anchetă, iar tatăl fetiței este pus sub acuzare.

De asemenea, trei oameni ai străzii, care au locuit în cort cu fetița, sunt investigați pentru a explica de ce nu au raportat faptul că micuța a fost abandonată.

Lasă un răspuns