Odesa: Un magistrat supărat și-a spart venele cu pixul în timpul ședinței de judecată (VIDEO)

Screenshot_1

Un judecător din orașul Nikolaev, regiunea Odesa, a încercat să-şi străpungă venele în instanţă, cu un pix. Învinuit de luare de mită, a avut o cădere nervoasă, potrivit 048.ua.

Alexei Buran a avut o cădere nervoasă în timp instanța i-a prelungit măsura de arest la domiciliu. El a început să țipe și a încercat să rupă venele cu un pix, scrie 048.ua

„Lasă-i să mă ducă acolo la închisoare. Sunteți o instanță sau cine? Nu vreau să trăiesc așa, nu vreau”, a strigat judecătorul.

Pe 29 martie 2016, procuratura din Odesa, împreună cu poliția, au anunțat reținerea judecătorului Alexei Buran atunci când a primit o mită în valoare de 500 de mii grivne. În timpul reținerii, Buran a opus rezistență folosind o armă de foc. Apoi, profitând de „statutul judecătorilor prin care dețin imunitate, a fugit de la locul faptei.

Timp de un an și jumătate suspectul a fost deținut în izolator, dar, în luna februarie a acestui an, instanța a decis să schimbe măsura preventivă în arest la domiciliu, cel în cauză fiind obligat să poarte o brățară electronică.

Lasă un răspuns