Oficial ucrainean despre legalizarea prostituției: „Va crea 200 000 de locuri de muncă”

59a035b0af2e2e3483f19f9834382166_L

Legalizarea prostituției ar putea deveni colacul de salvare pentru economia  ucraineană. Aceasta ar aduce venituri la buget și va  crea sute de mii de locuri de muncă.

Ministrul Dezvăltării Economice, Comerțului și Resurselor Funciare, Tymofiii Mylovanov, într-un interviu pentru Slovo i dilo (Vorbe și Fapte) a declarat că se pronunță pentru legalizarea prostituției în Ucraina.

„Este un sector complet ilegal. Așa a fost întotdeauna. Oamenii nu sunt protejați cu adevărat acolo. Desigur, mulți oameni pot crede că acest lucru este inacceptabil  din punct de vedere etic, dar acest fenomen nu dispare. El se răspândește. O modalitate este buna monitorizare. Alta ar fi legalizarea. Societatea trebuie să decidă care este calea cea bună. După opinia mea, ar fi mai eficient să legalizezi, iar ulterior să dirijeze statul «, spune Mylovanov.

Potrivit ministrului, conform diferitor estimări în acest sector pot fi angajate până la 200.000 de persoane.

Reamintim  că în luna octombrie 2020  deputatul  ucrainean din partidul președintelui „Slujitorul Poporului”, Bogdan Iaremenko, a fost filmat în timp ce discuta pe chat cu o prostituată, în plină sesiune parlamentară.În imagini  se vede cum parlamentarul de 48 de ani, care este diplomat de meserie, se interesa care sunt condițiile unei întâlniri. Drept răspuns, o persoană precizează tipul de prestații sexuale pe care le acceptă și tarifele: «100 de dolari o oră. 150 dolari două ore».  Deputatul a susținut într-o primă etapă, pe Facebook, că este vorba de o înscenare. Apoi a șters textul și și-a cerut scuze soției, copiilor, grupului parlamentar din care face parte și președintelui Zelenskyi.

Ulterior Iaremenko  a fost demis din din funcția de șef(!) al comisiei parlamentare de politică externă.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий