Olga CIOLACU: „Bucovina, dumnezeiesc de frumoasă…”

img_1207551_thumbs_600x440_980401

Pe aceste timpuri e cam greu de organizat un turneu al vestiților interpreți din Moldova pe meleagurile noastre bucovinene, pentru consângenii lor de aici. Dar și ei regretă că sunt lipsiți de o astfel de posibilitate. Or, Bucovina este deosebită, pentru publicul de aici fiecare interpret ce cântă în limba română este un oaspete drag.

Deseori și-a imaginat un concert în Bucovina și legendara artistă din Moldova, Olga Ciolacu, cea care stăpânește ambele genuri: cântecul popular și cântecul de estradă. Într-un interviu ea a recunoscut: „Odată, în august, când căuta un loc liniştit şi răcoros ca să se odihnească, i-a venit dor de Bucovina şi a mers încolo să şi-l potolească. Am petrecut în Bucovina două săptămâni – zona este dumnezeiesc de frumoasă! Spre sfârşitul vacanţei, soţul a insistat să filmăm acolo şi un videoclip la melodia „Cine eşti tu, viaţă?”. Piesa este semnată de Gigi Rădulescu, un prieten de-al nostru din Constanţa. Scenaristul şi operatorul clipului este Valentin Bătrânac, iar eu am montat imaginile. Deci nu voi exagera dacă voi spune că acest videoclip este o producţie de familie”, a declarat Olga Ciolacu. Artista este mulţumită de rezultatul muncii lor, de faptul că în clip apar peisajele care au cucerit-o din prima zi şi pe care şi-a promis că le va revedea.

S-a bucurat mult când a văzut că mesajul piesei a ajuns la public şi că în doar câteva zile videoclipul a adunat un număr mare de vizualizări şi comentarii apreciative.

„Aşa-i, dacă fac echipă bună cu Valentin nu doar acasă, ci şi la muncă”, adaugă vedeta.

De trei ani, Olga Ciolacu lucrează la o carte-interviu, iar cel care îi pune întrebările e soţul ei, Valentin Bătrânac. Deocamdată nu ştie când va fi editată cartea, căci nu vrea să se grăbească. „Când o să mă las de cântat, cartea „Un interviu de-o viaţă” va fi ocupația mea de bază”, afirmă artista.

Lasă un răspuns