Omul Potrivit e cel din Tine!

13528850_1226762370699806_2737487645113828135_n

Viața te intersectează cu diferiți oameni, și de multe ori ai de făcut alegeri grele referitor la ei, alegeri încât acea alegere să fie bună și de neschimbat. Uneori pui baza pe unele aspecte ca să-ți dai răspuns la întrebările pe care le ai referitor la acele persoane. Câteodată greșești. Câteodată nici singur nu știi ce vrei și ce simți. De multe ori e nevoie să faci un pas în urmă și să-ți asculți inima. Acolo vei descoperi că omul potrivit pentru tine e cel care scoate la iveală cea mai bună variantă a ta. Omul potrivit pentru tine nu te va trage în jos, ci te va duce în sus, spre nori. Te ajută și te scoate din greutăți și îți arată ce este dincolo de obstacolele vieții.

Omul potrivit te ia de mână, te ajută să te ridici din locul în care ai căzut și îți arată un început acolo unde Tu credeai că e sfârșit.
Într-un mod Tu dorești să-i povestești viața ta, modul în care ai suferit până la el, știind că tot ce-i spui va rămâne în inima lui. Acela e omul potrivit, cărui dorești să-i spui totul și despre tot, și el la fel dorește să-ți spună totul și să știe totul despre tine.

Omul potrivit nu-ți poate șterge lacrimile din trecut, însă el se va strădui ca în viitor să zâmbești cât mai des.

El îți dă liniștea și siguranța că totul va fi bine. Dacă binele e în inima lui, atunci binele se va sălășlui și în tine, în voi.

El îți va umple golurile. E cel care te va face să înflorești, nu să te usuci.

Omul potrivit va intra cu ușurință prin poarta inimii tale.

Omul potrivit te face să fii un om mai bun. Zâmbești mai des, ierți mai mult, te cerți mai puțin. Cel ce te transformă într-o variantă mai rea decât a ta, acela nu este omul potrivit.

Omul potrivit ție vede ceea ce alții nu văd în tine: inima caldă, sufletul blând, frumusețea interioară, ochii  frumoși. Și te iubește pentru asta.
Omul potrivit pentru tine este Acela la care te gândești prima oară când ai vreo bucurie sau un necaz. Mintea îți amintește de cel ce este cu adevărat important.

Omul potrivit pentru tine e de la Dumnezeu, e din Dumnezeu.

Igor ANDRONACHI, preot

 

Добавить комментарий