Parlamentarul bucovinean Ivan Rybak poartă un ceas în valoare de 154 mii de grivne

7995c178368c815de0063f89c565a868

Politicienii ucraineni continuă să stea cu mâna întinsă în faţa uşilorFMI ca nişte adevăraţi cerşetori. însă, dacă le suflecăm puţin mâneca braţului stâng, vom descoperi piese valoroase care sfidează bunul simţ. Pentru mulţi dintre ei ceasul a devenit diritr-un simplu obiect de măsurare a timpului un adevărat accesoriu de lux şi un indicator al statutului social.

Parlamentarul bucovinean Ivan Rybak (Blocul lui Petro Poroşenko), poartă un ceas de toată frumuseţea în valoare de 154 mii de grivne. Imaginea unde pe încheietura mâinii deputatului apare un ceas valoros de marca Breitling a fost publicată pe siteul «Strana”. Ceasul este realizat din oţel, are curea din piele, are sticlă de safir şi este rezistent la apă. Aface rost de un astfel de model nu este un lucru simplu. Menţionăm şi faptul că ceasuri Breitling poartă actorii de la Hollywood Will Smith şi Harrison Ford, precum şi fotbalistul englez David Beckham. Printre altele, ex-preşedintele SUA, Barak Obama poartă un ceas „Jorg Gray 6500 Serieis Chronograph”, care costă doar 325 de dolari.

Potrivit declaraţiei de venituri Rybak a declarat un apartament în Kiev de 80 metri pătraţi, o casă în regiunea IvanoFrankivsk care se află în proprietatea tatălui parlamentarului. De asemenea, Rybak are un autoturism Toyota LC 200, iar soţia lui o Toyota RAV4. Ivan şi soţia Tatiana au declarat că deţin în conturi bancare şi bani cash 2,5 milioane grivne pe care familia preferă să le păstreze în dolari sau euro. în conformitate cu declaraţiile electronice, parlamentarii ucraineni deţin o jumătate de miliard de dolari. 70 % din această sumă aleşii poporului îi păstrează sub saltea şi nu în bănci.

Добавить комментарий