Patru parlamentari ucraineni vor fi trași la răspundere

8ZEmib5EGkYHNQHbwLlY.r695x430

Patru parlamentari ucraineni, potrivit unui înștiințări al Procuraturei Generale din 17 noiembrie, nu au informat Agenția Națională de Prevenire a Corupției despre modificările semnificative a statutului său economic.

Se menționează că patru parlamentari nu au informat Agenția Națională de Prevenire a Corupției despre faptul că au cumpărat după 1 septembrie 2016 mijloace de transport sau în urma unor vânzări a bunurilor mobiliare sau imobiliare au o încasat o sumă oricare de bani.

„Un parlamentar nu au informat Agenția Națională de Prevenire a Corupției  despre achiziționarea motocicletei „Harley-Davidson” 2012 în suma de 141 mii de grivne, al doilea – achiziționarea automobilului Toyota Land Cruiser 2012 în suma de 500 mii de grivne. Altul nu a prezentat raportul electronic despre venitul obținut în urma vânzării automobilului Lexus LX 570, 2010 în suma de 100 mii de grivne.” – se menționează în mesaj.

Procuratura Generală a anunțat că materialele respective au fost trimise Agenției Naționale de Prevenire a Corupției, care ar trebui să-i aducă pe infractori în fața justiției.

Lasă un răspuns