Pelerinii din întreaga regiune sunt aşteptaţi la Mahala pentru a se închina la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Poceaev

SONY DSC

Vă aducem la cunoștință că în perioada 29-30 iulie, în comuna Mahala, raionul Noua Suliţă va avea loc un eveniment important în viaţa creştinilor ortodoxşi. La Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din această localitate, pelerinii, oamenii de bună credinţă, vor avea posibilitatea să participe la un program liturgic deosebit, închinat Născătoarei de Dumnezeu, deoarece, anume la 29 iulie, ora 16.00 va fi adusă Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Poceaev.
Minunile săvârşite ştiute şi neştiute de Maica Domnului prin această icoană sunt nenumărate: izbăviri de năvălirea altor neamuri, tămăduiri de boli ale sufletului şi ale trupului, naşteri de prunci, izbăviri din necazuri şi strâmtorări.

Deci, creştinii ortodoxşi din regiunea noastră, vor avea fericitul prilej, timp de două zile, de a se ruga şi închina la o asemenea Sfântă Icoana a Maicii Domnului care este înconjurată de raze aurite şi împodobită cu pietre preţioase. Să păşi cu toţii pragul acestei sfinte biserici, pentru a primi hrană duhovnicească.

Lasă un răspuns