Pentru mântuirea de rău sunt necesare acțiunile unite ale întregii lumi libere

3 02 2023 Ф 1

Ucraina, Statele Unite și întreaga lume liberă ar trebui să se asigure ca anul viitor toată lumea poate mulțumi prin rugăciune pentru mântuirea de rău, a declarat Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, în timpul Dejunului Național de Rugăciune din Statele Unite, transmite RBK-Ucraina.  Președintele a reamintit că întreaga lume liberă luptă împotriva răului de aproape un an. Și este unită ca niciodată. Soldații eroici ai Ucrainei înving deja răul pe câmpul de luptă.

„S-a întâmplat aceasta datorită eforturilor oamenilor? Au fost auzite rugăciunile noastre? Sunt sigur că da. Dar este nevoie de acțiunile oamenilor. Trebuie să acționăm pentru a spune că Domnul ne sprijină. Și noi – Ucraina, Statele Unite și întreaga lume liberă – trebuie să facem totul pentru ca la anul viitor, la Dejunul Național de Rugăciune, să ne putem ruga cu recunoștință pentru mântuirea de rău”, a subliniat Zelenski.

Vă amintim că anterior Președintele american, Joe Biden, după refuzul său de a furniza Ucrainei avioane de luptă F-16, a spus că va discuta despre cererea țării noastre privind armamentul cu Zelenski. Potrivit Președintelui polonez, Andrzej Duda, Biden ar putea vizita Europa Centrală în februarie.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий