Pompierii bucovineni au avut parte de 14 situații de urgență în weekendul care a trecut

1514885440_p_20171231_184258

Angajații Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență au avut parte de 14 incendii în weekendul care a trecut, unul dintre care a avut cu consecințe tragice.

Tragedia s-a produs la 31 decembrie într-o gospodărie din localitatea rurală Zelena, raionul Kelmenți. Potrivit informațiilor preliminare incendiul a fost provocat de un bărbat care a adormit cu țigară aprinsă pe pat. Cadavrul proprietarului în vârstă de 64 de ani a fost descoperit de vecini. Tot în această zi un incendiu a izbucnit într-o bucătărie de vară din orașul Noua Suliță.

Luni, 1 ianuarie, un al incendiu a avut loc în satul Ridchivți, raionul Noua Suliță. Focul a fost stins de către pompierii nouasulițeni.

Celelalte situații excepționale s-au produs în raioanele Chițmani, Storojineț, Herța, Vijnița și orașul Cernăuți.

Totodată, trebuie de precizat că un caz cu totul neobișnuit s-a petrecut în noapte de 30 spre 31 decembrie în satul Tisoveț, raionul Storojineț. Potrivit poliției niște persoane necunoscute au încercat să incendieze un automobil de marcă Dacia Logan, al cărui proprietar este viceprimarului orașului Storojineț Valerii Abramciuk. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugerea și incendierea mașinii.

1514890007_2-1

Lasă un răspuns