Premierul Bulgariei va efectua o vizită oficială în Ucraina, la începutul lunii octombrie

Prime Minister of Bulgaria Boiko Borisov addresses a press conference at the end of the high-level quadrilateral meeting Romania-Bulgaria-Greece-Serbia at the Victoria Palace, the Romanian Government headquarters in Bucharest April 24, 2018.  / AFP PHOTO / Daniel MIHAILESCU

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, va efectua o vizită oficială în Ucraina la începutul lunii octombrie, împreună cu vicepremierul Valeri Simeonov.

Informaţia a fost postată de şeful executivului de la Sofia pe profilul său de pe reţeaua de socializare Facebook, scrie rador. În prezent, prim-ministrul bulgar se află la New York, unde participă la cea de-a 73-a sesiune a Adunării generale a ONU.

În cadrul reuniunii, Borisov s-a întâlnit cu preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, cu care a analizat aspecte ale viitoarei sale vizite în Ucraina.

„Am discutat cu şeful statului ucrainean detalii legate de viitoarea mea vizită în această ţară, la începutul lunii viitoare. La Odesa vom vizita Liceul bulgar Gheorghi Sava Rakovski, în care a învăţat şi preşedintele Poroşenko”, a mai scris premierul bulgar pe Facebook.

Добавить комментарий