Produsele tradiționale moldovenești au fost expuse la un târg caritabil din Kiev

targ3

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a participat la cea de-a 25-a ediție a târgului de caritate de Crăciun, care s-a desfășurat la Kiev. În cadrul evenimentului au fost expuse produse tradiționale moldovenești, iar banii acumulați din vânzări au fost donați oamenilor neajutorați din Ucraina.

Este al șaptelea an consecutiv, când Ambasada Republicii Moldova în Ucraina participă la târgul de caritate și promovează cultura națională, produsele autohtone și imaginea Moldovei. La târg au fost aduse vinuri selecte, băuturi, sucuri, bomboane, gemuri, dulcețuri, precum și bucate tradiționale, iar produsele au fost înalt apreciate de către vizitatori.

Prin prezență și implicare, Ambasada a sprijinit inițiativa organizatorilor de a concentra atenția opiniei publice asupra problemelor celor neajutorați, inclusiv acumularea de fonduri în scopuri caritabile. Suma adunată din vânzarea produselor moldovenești va ajunge la copiii cu dezabilități, persoanele în vârstă și familiile nevoiașe din Ucraina.

 Foto:  ucraina.mfa.md
targ2 targ4

Lasă un răspuns