Protestele în România continuă. Manifestanții cer demisia Guvernului

romania2

Demisia ministrului român al Justiţiei, Florin Iordache, este insuficientă, spun protestatarii din Piaţa Victoriei. Oamenii vor asigurări că Guvernul nu va repeta momentul OUG 13 şi îi cer premierului Sorin Grindeanu să demisioneze şi el. Tot o demisie cer şi protestatarii de la Palatul Cotroceni. Pe cea a preşedintelui Klaus Iohannis. S-au reluat şi protestele din ţară. În timp ce în Piaţa Victoriei sunt 3.000 de oameni, în Piaţa Mare din Sibiu s-au adunat 1.000 de manifestanţi. Alte 2.000 de oameni demonstrează pe străzile din Cluj-Napoca.

Sunt zeci de alte manifestaţii la care participă de la câteva zeci la câteva sute de oameni care cer demisia Guvernului Grindeanu. Iar pensionarii din Petroşani s-au ţinut de cuvânt şi, pentru a doua zi la rând, au demonstrat cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

A crescut şi numărul celor care protestează în faţa Palatului Cotroceni. Sunt 500 de manifestanţi acolo şi poliţiştii au decis să oprească circulaţia. După ora 19:00, numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a început să crească.

Sursa: digi24.ro

Добавить комментарий