Putin, despre relațiile dintre Ucraina și Rusia   „Cineva vrea să fim  separați”

maxresdefault

 

Președintele rus Vladimir Putin speră să ajungă la un acord cu președintele ucrainean Volodymyr  Zelenskyi privind îmbunătățirea relațiilor dintre Ucraina și Rusia. El consideră că cooperarea dintre Rusia și Ucraina este dezavantajoasă pentru o serie de țări, deoarece le poate crea un concurent global pentru acestea. El a afirmat acest lucru într-un interviu acordat TASS  în cadrul emisiunii „20 de întrebări adresate lui Vladimir Putin”.

„Orice combinație de eforturi între Rusia și Ucraina, capacitățile și avantajele lor competitive – înseamnă  crearea unui concurent, a unui concurent global în Europa și în lume», a spus președintele Rusiei.  „Nimeni nu vrea acest lucru, așa că vor face totul pentru a ne ține separați”, consideră Putin.

Șeful statului rus  nu a numit țările care sunt interesate de acest lucru.

Potrivit liderului rus, „cei care au condus Ucraina sau au ajuns la putere în această țară, au urmărit interese personale”.

„În ce constau aceste interese? Nici măcar nu pentru a câștiga mai mulți bani jefuind poporul ucrainean, ci pentru a proteja ceea ce s-a furat până acum. Aceasta este sarcina principală», a spus Putin.

Potrivit lui Vladimir Putin acești bani furați se află pe conturi în bănci străine, iar acei oamenii care au fuart servesc  interele proprietarilor acelor bănci.

„De aici apare  rusofobia. Pentru că  cuiva îi place să separe Ucraina de Rusia și consideră că aceasta este o sarcină extrem de importantă», a adăugat șeful statului rus.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

 

 

 

 

 

Добавить комментарий