Româncele au fost votate cele mai frumoase femei din Europa

romanca-frumoasa-desteapta

Un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa.

Bărbați din Franța, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda și Austria au fost puși să aleagă care femei li se par mai frumoase dintr-o listă cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia și Ucraina. În urma voturilor bărbaților europeni, pe primul loc în topul frumuseții au ieșit femeile din România urmate pe locul 2 de poloneze, pe ultima treaptă a podiumului situându-se femeile din Rusia la egalitate cu cele din Cehia.

De asemenea bărbații participanți la acest sondaj au fost rugați să numească două calități dintr-o listă predefinită pe care le asociază cu femeile din fiecare țară prezenta în sondaj. Astfel, cele mai asociate calități cu femeile din România au fost „harnice” și „iubitoare”. Franțuzoaicele au fost asociate cu „prietenoase” și „vorbărețe”, iar rusoaicele cu „calde” și „interesante”.

În declarația de presă de la publicarea rezultatelor, președinta organizației Anne van Linden, a declarat ușor amuzată:

„Nu sunt surprinsă de clasarea est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni. Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reușesc să fie aranjate și gospodine și zâmbitoare în același timp. Poate că a sosit timpul ca femeile din occident să-și reanalizeze sistemul de valori și să învețe de la cele din est cum se menține fericită o familie”.

Lasă un răspuns