România: Trei persoane au murit şi în jur de 50 au fost rănite în urma unui accident rutier cu implicarea a 29 mașini.

accidnet-a2-1

Trei persoane au murit şi în jur de 50 au fost rănite în urma unui accident în lanţ, care a avut loc sâmbătă dimineaţa, în România, pe sensul de mers către Constanţa. Accidentul s-a petrecut la ora 8:37, în condiţii de ceaţă densă.

„Rămânem la 3 decedaţi. În total, sunt 39 de persoane implicate la acest moment, dar această cifră este dinamică şi urmează, în cel mai scurt timp, să fie anunţat un număr de telefon, la care populaţia care doreşte să afle mai multe date despre răniţi poate să sune”, a declarat Raed Arafat, sâmbătă, la Digi 24.

Potrivit acestuia, dintre persoanele rănite, unele sunt în stare gravă.

„Există şi persoane în stare gravă, erau şi persoane încarcerate. Un bilanţ final o să îl avem când se termină intervenţia”, a spus Arafat.

El a precizat că, până în acest moment, intervenţia a decurs normal.

„Sunt trimise echipe suplimentare în continuare la faţa locului, de la Călăraşi, de la Ialomiţa şi de la Bucureşti. Este o situaţie de normalitate. Din păcate, intervenţia a fost îngreunată din cauza condiţiilor meteo şi ceaţă, deci, nu puteau să meargă cu viteza cu care ar fi putut să meargă ambulanţele şi maşinile de pompieri într-o situaţie de vreme normală. Numărul echipelor va tot creşte până la momentul în care intervenţia este finalizată”, a mai afirmat Raed Arafat.

Potrivit sursei citate, ceilalţi răniţi primesc îngrijiri la faţa locului, de la echipajele SMURD şi de la ambulanţă, inclusiv în spitalul mobil al IGSU deplasat la locul accidentului.

Reprezentantul ISU Călăraşi a precizat că a fost nevoie de descarcerarea a 9 persoane.

Presa română precizează că în accident au fost implicate 20 de autovehicule, printre care şi 2 microbuze.

Sursa: jurnal.md

Lasă un răspuns