Rusia poartă un război genocid și de cucerire

7 12 2022 F 4

Cuvintele președintelui rus, Vladimir Putin, că ocuparea unei părți din teritoriile Ucrainei este un rezultat „semnificativ”, înseamnă doar dorința de a duce un război de cucerire.

Despre aceasta comunică RBK-Ucraina cu referire la declarația consilierului șefului Oficiului Președintelui Ucrainei, Myhailo Podoliak.

Putin a spus astăzi că Federația Rusă are „noi teritorii” și acesta este un rezultat „semnificativ” pentru țara sa. „Orice s-ar spune, dar Marea Azov a devenit marea interioară a Federației Ruse. Petru I încă lupta să ajungă la Marea Azov», a accentuat Putin. Podoliak a răspuns deja acestor declarații cinice ale dictatorului rus și a explicat că Rusia poartă un război genocid de cucerire pentru a ocupa noi teritorii. „Măștile au fost aruncate. Uitați de „provocări NATO”, „denazificare” și alte casus belli uitate. Putin a confirmat ceea ce era evident pentru întreaga lume. Mai vrea cineva o „reglementare”?”, a adăugat Podoliak.

Amintim că dictatorul rus Vladimir Putin a spus că așa-numita „operațiune militară specială” ar putea deveni un proces de durată. De asemenea, președintele rus Vladimir Putin a declarat că în condițiile actuale, pur și simplu, nu are sens să vorbești despre măsuri suplimentare de mobilizare. În plus, 150.000 de ruși mobilizați sunt încă în rezervă. Dictatorul rus Vladimir Putin a recurs din nou la vechea sa obișnuință de-al face pe istoricul,  născocind noi povești cu privire la Ucraina. De data aceasta a vorbit despre motivele declanșării războiului în 2014 și a declarat „neimplicarea” în el a Rusiei.

„Libertatea Cuvântului”   – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий