„S-a aprins o scânteie între noi”. Ce spune Dan Balan despre realația dintre el și Tina Karoli?

Screenshot_1

În ultima perioadă, atât realizatorii show-ului „Vocea Ucrainei”, cât și spectatorii au observat o relație mai mult decât colegială între juratul moldovean Dan Balan și interpreta ucraineancă Tina Karoli.

Recent, cântărețul a dat un interviu pentru politeka.net în care vorbește despre atracția sa față de colega din juriu. Dan Balan a ținut să fie foarte sincer și să își exprime deschis sentimentele și interesul față de Karoli, menționând că nu sunt doar în glumă.

„Eu fac totul după cum simt. Nu pot să-mi falsific emoțiile, mai ales astfel de sentimente. Chiar nu este pentru show. Mi-am dorit să îmi fie interesant în scaunul de jurat, pentru că suntem la filmări de dimineață până seara, dar în scurt timp am descoperit că partea cea mai interesantă din această emisiune e Tina ”, a declarat Dan Balan.

De asemenea, acesta a recunoscut că între el și Tina Karoli s-a iscat o scânteie, însă nu crede că e potrivit să vorbească despre ce va urma, lăsând totul pe seama timpului.

„Am impresia că între noi există o sinergie, ne este interesant împreună și ceva cu siguranță a fost. Însă asta se întâmplă încă la nivel de joc, nimic serios. Ea este femeie, desigur că încearcă să rămână ostilă, creându-și imaginea de cetate indestructibilă. E interesant să urmărești asta din profil. Vom vedea ce va fi”, a mai adăugat Dan Balan.

De asemenea, cântărețul a mai menționat și în alte interviuri că Tina Karoli l-a fermecat cu carisma ei extraordinară, iar femei ca ea se întâlnesc extrem de rar. Totodată, acesta a spus că este recunoscător proiectului pentru ocazia de a o cunoaște pe interpretă îndeaproape.

Lasă un răspuns