Slujitorii Poporului surprinși în momente jenante. „Cine nu saltă e moskal!” (video)

ff250911fe157059c2fcf68b0f94c2ce

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip din timpul școlarizării viitorilor deputați ai partidului „Slujitorul Poporului” în orașul balnear Truskaveț. În videoclip vedem cum toți aleșii poporului sar într-un picior. „Ultima lecție de instruire pe ziua de astăzi cu exerciții fizice. Cine nu slată e moskal”, a semnat videoclipul viitorul deputat, Oleksandr Marykovskyi. Ulterior filmulețul a fost șters din cauza valului de comentarii critice.

Reamintim că consilierul prezidențial și consultantul politic, Mykita Poturaev, în timpul unei prelegeri ținute la Truskaveți i-a catalogat drept „nulități politice” pe viitorii parlamentari ai partidului Slijutorul Poporului. Unii comentatori politici spun că declarațiile lui Poturaiev sunt practici sectante de nivelare a personalității.
Reamintim că săptămâna aceasta 254 de viitori deputați în Parlament din partea Partidului „Slujitorul Poporului” participă la Truskaveț la cursuri de formare. Cursurile sunt predate de 35 de profesori și experți, iar organizarea lor este estimată la 8,4 milioane de grivne.

Lasă un răspuns