Sobele lucrătorilor comunali hliboceni îi încălzesc pe luptătorii din Zona operaţiunii antiteroriste

_MG_8198

_MG_8198Nu cred că în ziua de azi a mai rămas cineva indiferent față de evenimentele care au loc în Estul Ucrainei. În același timp nu cred că a rămas, cel puțin prin părțile noastre, cineva care încă nu a contribuit câtuși de puțin la susținerea acelor băieți care își pun viața pe altarul libertății statului ucrainean. Fie că a contribuit cu o grivnă, fie că s-a jertfit cu un lucru mai serios, dar au făcut-o aproape toți.

Nu e pentru prima oară când colectivul Direcţiei de producţie a Gospodăriei comunal-locative din Hliboca contribuie la acordarea de ajutor material pentru luptătorii care participă la operaţiunea antiteroristă din Estul Ucrainei.

De curând, pe banii lucrătorilor comunali au fost confecţionate 5 sobe mobile din fier, care vor fi transmise luptătorilor din Zona operaţiunii antiteroriste. O să adaug că aceste sobe au fost confecţionate în timpul liber de Aleksandr Se­nikov (în imagine), lucrător la DPGCL Hliboca.

– Chiar dacă întreprinderea noastră nu face parte din numărul celor bogate, lucră­torii noștri care de multe ori au restanțe la salariu nu rămân indiferenți față de militarii ucraineni, ne-a relatat Valeriu Vorotneac, șeful Direcţiei de producţie a Gos­podăriei comunal-locative din Hliboca. Aces­te sobe mobile din fier nu sunt primul ajutor al nostru pentru luptătorii țării, dar sunt convins că nici ultimul, neapărat îi vom mai ajuta cu ce ne va sta în puteri, a precizat Valerii Denisovici.

Dumitru CODOVICI

Foto Petro MITRANIUC

Lasă un răspuns