Șoferul care a spulberat o tânără la Cernăuți, s-a predat poliției

1510061577_1509894732_654

Șoferul care a spulberat o tânără de 19 ani la o trecere de pietoni din Cernăuți şi apoi a fugit, părăsindu-și victima pe șosea, s-a predat poliției, informează mai multe agenții de știri din regiune.

Informația apărută în spațiul public deja a fost confirmată de Serviciul de presă al Poliției Naționale din regiunea Cernăuți.

Reamintim că în data de 4 noiembrie curent, bărbatul respectiv în vârstă de 39 ani, pe nume Gennadii Avsrievskii, a lovit-o mortal pe tânăra Kateryna Nychyporuk de 19 ani la o trecere de pietoni din centrul regional.

Actualizare

S-a confirmat că șoferul autoturismului „Mercedes-Benz Vito” Gennadii Avsrievskii, care în data de 4 noiembrie a lovit mortal o studentă la o trecere de pietoni din Cernăuți, este originar din satul Ceahor, raionul Hliboca.

Inculpatul s-a prezentat la secția de poliție din raionul Șevcenkivsk a orașului Cernăuți, și a recunoscut vina. Pe numele bărbatului au fost inițiate proceduri penale în temeiul punctului 2 din art. 286 (Încălcarea regulilor de siguranță rutieră sau de operare a transportului de către persoanele care conduc vehicule) din Codul penal al Ucrainei.

Bărbatul a fost arestat preventiv fără drept de eliberare pe cauțiune. Suspectul riscă până la 8 ani de închisoare.

Lasă un răspuns