Sportul – chezășia sănătății și a succesului

23 12 2021 SCHIPOR 2

Nu de puține ori vorbim despre sport și succesele obținute de elevii de la CIE Cupca, la cele mai felurite competiții sportive: volei, fotbal, alergături, șah etc. Datorită priceperii și profesionalismului profesorului – metodist de educație fizică, pedagog cu un mere stagiu de muncă, domnului Petru Marcu, sportul a fost și este îndrăgit și preferat de cupceni.

Zilele trecute a avut loc campionatul la mini-fotbal între echipele din diferite școli.  Săptămâna aceasta au debutat cu succes competițiile, etapa a 3-ea, la jocul de dame, între  diferite clase. Elevii practică cu plăcere acest sport, mai degrabă al gândirii logice, decât al puterii fizice.

În culoarul școlii, în recreațiile mari elevii claselor mijlocii și mari participă la competițiile respective.  Colegii de clasă îi susțin în „tăcere”, ori spre deosebire de alte competiții, unde răsună urale și strigăte de încurajare, aici, cei care stau la masă trebuie să se concentreze, să fie atenți. Le dorim succese la etapele următoare. Iar profesorului Petru Marcu îi mulțumim pentru stăruința și competența de care dă dovadă.

23 12 2021 SCHIPOR 1

Eleonora SCHIPOR

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий