Studiu: Primarul orașului Cernăuți a îndeplinit doar tei promisiuni

6WOavwNNk9nUmp1oSiv9.r695x430 (1)

Un studiu efectuat de specialiștii din domeniul științelor politice de la portalul „Slovo i Dilo” ne demonstrează că actualul primar al orașului Cernăuți, Oleksii Kaspruk, din promisiunile făcute cetățenilor a îndeplinit doar trei.

Cele mai multe promisiuni, 34 la număr, au fost realizate de primarul orașului Ivano-Frankivsk, Ruslan Marținkiv. În special, Marținkiv și-a îndeplinit promisiunea  de a introduce o bursă pentru cei mai buni antrenori și copii-sportivi. În plus, edilul de Ivano-Frankivsk îndeplinit promisiunea și a dotat parcul auto cu 29 de troleibuze noi. În topul primarilor responsabili au fost incluși și edilii orașelor Vinița (Serghii Morgunov — 29 promisiuni), Hmelinițkîi (Oleksandr Sîmcîșîn — 24 promisiuni) și Kiev (Vitalii Kliciko — 24 promisiuni).

În clasamentul primarilor lipsiți de simțul răspunderii față de alegători s-au clasat: primarul orașului Mîkolaiv, Oleksandr Senkevîci, primarul orașului Harkiv, Ghennadii Kernes și primarul orașului Herson, Volodimir Mîkolaenko.

101160-1_uk_origin

Добавить комментарий