Suceava: Polițiști filmați când petrec pe manele alături de contrabandiști

politisti-contrabandisti

Imagini controversate au apărut recent de la Suceava, unde mai mulți polițiști au fost filmați în timp ce petrec alături de persoane inculpate pentru contrabandă, potrivit  stirileprotv.ro.

Scenele au avut loc la petrecerea de botez a copilului lui Tudorel Moloce, din Gălănești, implicat în contrabanda cu țigări. La botez au mai participat și alte persoane inculpate în dosare de contrabandă, dintre care și unele care au fost condamnate.

Pe lângă aceștia și-au făcut apariția și mai mulți polițiști, printre care comisarul-șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți, șeful de post de la Iaslovăț, Daniel Dăscălescu, precum și un polițist rutier de la Rădăuți – Petrică Prelipcean, relatează Monitorul de Suceava.

Și fiica polițistă a lui Tudorel Moloce a fost văzută la petrecere.

IPJ Suceava a demarat deja o anchetă internă, privind procedura de verificare prin Biroul de Control Intern a polițiștilor care au participat la petrecerea privată.

Comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, ofițer pentru relații publice la Poliția de Frontieră Suceava, a transmis punctul de vedere oficial al instituției în această privință: „Referitor la imaginile care au apărut în spațiul public, menționăm faptul că cei doi polițiști de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmației se analizează contextul în care polițiștii de frontieră au participat la petrecerea respectivă.”

Presa locală a încercat să îi contacteze pe polițiștii care au participat la petrecerea, însă aceștia au refuzat să comenteze.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Lasă un răspuns