Televiziunea Națională a Ucrainei nu va transmite Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

20160308_TV_flashpro

Televiziunea națională a Ucrainei a decis că nu va transmite Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, care va avea loc în Rusia, în vara acestui an. Pe 1 februarie, Federația Ucraineană de fotbal a confirmat faptul că nu va acredita jurnaliști ucraineni la meciurile din Rusia. În același timp, FIFA a oferit mai multor jurnaliști ucraineni acreditări pentru meciurile de la Campionatul Mondial din 2018.

Potrivit interfax.com.ua citat de diez.md, toate televiziunile din Ucraina au refuzat să transmită Campionatul Mondial la Fotbal 2018 din Rusia. Aceasta, după ce televiziunea națională a declarat prima despre această intenție.

De asemenea, ministrul tineretului și sportului, Igor Zhdanov, a rugat fanii ucraineni să nu meargă în Rusia la Campionatul Mondial. Mai mult, Ucraina a refuzat să cumpere cota biletelor pentru meciurile din cadrul turneului din Rusia.

La sfârșitul lunii ianuarie, ministrul de externe al Ucrainei, Pavel Klimkin, a declarat că Ucraina negociază cu federațiile de fotbal și cu organizațiile fanilor despre posibilitatea de a boicota Cupa Mondială la fotbal din Rusia sau să protesteze la meciurile din această vară.

Lasă un răspuns