Tinerii – speranţa Ucrainei

1b9b3caabb5ea0724694ba5d53aab480

În ultima duminică din iunie este marcată Ziua tineretului

Mesaj de felicitare

În prezent are loc reformarea politică a ţării. Următorul pas îl constituie schimbările în economie. Societatea are nevoie de tineri bine instruiţi, dezvoltaţi multilateral şi creativi, în stare să contribuie la prosperarea ţării. Este o şansă pentru voi, cei tineri, şi trebuie să vă folosiţi de ea din plin.

În politică şi în economie e ca şi în sport. Aceste transformări au nevoie de oameni cinstiţi şi cu principii morale înalte, important fiind neacceptarea corupţiei şi a filosofiei consumului. Strategia dezvoltării ucrainene cere decizii noi şi neordinare. Sunt convins că tineretul nostru talentat este capabil de aceasta. Tehnologiile performante şi informative sunt acea piaţă, unde tineretul joacă un rol-cheie. Ele pot deveni locomotiva succeselor noastre. Consider: caracterul naţional, accentul eficient românesc în multe lucruri pot fi decisive.

În sport învinge cel care are mai multă măiestrie, e mai rezistent, mai iute şi cu un profund sentiment patriotic. În viaţă e la fel. Pe podium urcă doar cei care trăiesc cu filosofia biruitorului.

Stimaţi tineri! Angajaţi-vă la opera de făurire a statului, atât în politică, cât şi în business. Aşteptăm de la voi idei şi soluţii proaspete şi interesante!

Felicitări cu prilejul sărbătorii! Mult succes şi încredere în forţele proprii!

Mihai GROSU

Lasă un răspuns